Beoordelingen van Pizzeria Lazaro Heemskerk

Recente recensies

5.0
Fam.Stikvoort
13 oktober 2021

De pizza was echt heel erg lekker, alleen vonden wij de bodem en de korst niet erg lekker. Wij vonden dat daar iets meer smaak aan mocht zitten. De bezorging was ook perfect 19:15 aangegeven en de bezorger was er 19:14 echt precies op tijd!

H Slotman
11 oktober 2021

Voor het eerst bij Lazaro besteld. Echt lekker eten en super snelle bezorging. Dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
10 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd . En ook nog extra broodjes en blikjes fris erbij 🍀🎈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maik
10 oktober 2021

Altijd lekker en op tijd!!! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea Rosier-Hagenbeek
8 oktober 2021

Voor mij zelf had ik een dubbelgevouwen pizza, deze was heerlijk, alleen ik kon maar de helft op :)

Armine
5 oktober 2021

Top service en heerlijk eten zoals altijd!

Jan Veger
3 oktober 2021
Kees
3 oktober 2021

Snel geleverd. Erg, erg lekker gegeten. En de porties waren meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Jörg
2 oktober 2021
Arie & Saskia
2 oktober 2021

Zoals altijd weer perfect.

R
29 september 2021
Singh
27 september 2021

Wij bestellen hier altijd onze pizza's en veggie calzone. Best in town!

MK
26 september 2021

Gewoon de allerlekkerste pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corina
22 september 2021

Lekkere pasta, als verrassing iets extra's en keurig op tijd bezorgd

Roel van der Maas
22 september 2021

Erg lekker, snel bezorgd.

GCM van Duivenvoorde van Duivenvoorde
18 september 2021

Eten was heerlijk, en behoorlijk grote porties. Zal zeker vaker bestellen!

Theo
12 september 2021

Prima pizza, top bezorging

Bastiaan
12 september 2021

Snel, top warm heet zelfs.

Patricia
11 september 2021

SUPER ik had Calzone vega ♨️zo heerlijk en heel warm bezorgd zoals altijd .heel erg lekker de salade en tiramisu..toppers

Reinier de Lang
10 september 2021

Top pizzeria en top bezorger(alles met een glimlach!).

Brian
9 september 2021

Zeer goed en erg lekker!

Joost
6 september 2021

Zoals altijd weer top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
5 september 2021

De (grote) bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Pizza’s nog goed heet en heerlijk van smaak. De bezorger kwam nog een flesje wijn nabezorgen (waarschijnlijk omdat we een feest hadden?). Dank daarvoor

Patricia
4 september 2021

Altijd een feestje😄zo heerlijk eten en bezorger is een topper 👍

Anne
4 september 2021

Altijd heerlijke producten. Besteld tijdens de kermis, geschatte bezorgtijd was 19.25 maar bezorger was er al om 19.10. Top!

Kapsalon: Kniploket Tiko
2 september 2021
Lianne van Toledo
2 september 2021

Ere wie ere toekomt... na een slechte pizza zagen we geen andere manier dan een slechte review achter te laten om te laten weten dat het echt niet goed was gegaan. Daarop heeft Lazaro bijzonder goed gereageerd en een hele goede oplossing aangeboden. Complimenten daarvoor! Dat was echt heel fijn en wij blijven klant. Na de goedmaker hebben we snel weer een keer besteld en wederom ervaren dat Lazaro toch echt de allerbeste pizza's maakt.

Reactie van Pizzeria Lazaro

Beste Lianne, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij doen altijd ons best om klant lekkere- en gezonde eten te bieden. Tot de volgende keer. Groet, Lazaro

Hans
1 september 2021

Lekkere pizza’s, correcte , vriendelijke en snelle bezorging.

Wilma van der Maas
30 augustus 2021

Ik had een pizza rustica besteld omdat ik zo van artisjok en kappertjes hou. Helaas waren die vergeten. Wel veel olijven en een enkel stukje ansjovis. Vorige keren ging het wel altijd goed. Nieuwe kok misschien?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Char
27 augustus 2021

Snel gebracht, heerlijk eten en goed warm. Knapperige groenten en geen vette saus. Top!!!

Piet
26 augustus 2021
Patricia
23 augustus 2021

Zo heerlijk altijd..sinds een paar maanden ben ik bekend met Lazaro ..er is geen betere. En vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie & Saskia
22 augustus 2021

Blij dat je weer terug bent, hoop dat je een goede vakantie hebt gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driessen
1 augustus 2021

Pizza was heerlijk, alleen vonden wij allebei de randen erg droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deveci
31 juli 2021
Remco
30 juli 2021
Emanuela
30 juli 2021

Bestellen graag bij jullie! Het eten is altijd heet bij aankomst en onwijs lekker.

P.v.I
29 juli 2021

Ik heb voor de tweede keer besteld .zo super heerlijk de Tortellini en salade .dank jullie wel

Ed Gerrits
26 juli 2021
Cor de Gelder
24 juli 2021

Ik tegenstelling tot eerdere ervaringen vobden wij de pizza's wat droog. Misschien dat we volgende keer wat extra dressing bestellen, maar dat moet eigenlijk niet de bedoeling zijn vind ik.

Jeroen Dirkzwager
20 juli 2021

Gewoon de lekkerste!

Judith
20 juli 2021
Esther
20 juli 2021

Super service en heerlijk gegeten!

Margot van de Klok
17 juli 2021

Super lekker eten, bedankt voor de drankjes!!

Nina Stokman
17 juli 2021

De bestelling kwam precies op de tijd dat we hadden aangegeven. Ook kregen we een fles wijn van het huis. We hebben al vaker besteld en elke keer is het weer heerlijk! Echt een aanrader. Vooral de 3gangen diners.

Piet
17 juli 2021

Prima pizza

Maan
16 juli 2021

Prima en snel geleverd; binnen 30 min na bestelling.

Miranda Zonneveld
16 juli 2021

Wat een goed idee zeg, een 3 gangen menu. Echt onderscheidend. Eerste keer besteld bij Lazaro, maar gaan wij zeker nogmaals doen. De verschillende tapas als voorgerecht waren lekker, de pizza salami was ook heerlijk en het toetje top.

Arie Glim
5 juli 2021
Kroon
4 juli 2021
Naomi
3 juli 2021

Erg lekker eten, warm en keurig op tijd verzorgd!

-
3 juli 2021

Lekker gegeten. Pizza's werden binnen een uur door een vriendelijke bezorgen afgeleverd, waren lekker en nog goed warm.

Barkey
3 juli 2021

De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd, het eten was warm en lekker. Een aanrader!

Ingrid de Wilde
2 juli 2021

De hoeveelheid kaas bij de pasta was echt beschamend weinig

B Hazewindus
1 juli 2021

Was top

Arie
29 juni 2021

Geweldige ravioli.

Karin
28 juni 2021

Heerlijk gegeten, bezorging zoals afgesproken snel geleverd en was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
27 juni 2021
M
27 juni 2021

De laatste 2x lijkt het niet meer de lazzaro zoals wij zijn gewend. Nieuwe kok? Andere kaas? Pizza veel vetter en zout, minder originele smaak... echt zonde, denk dat wij een andere moeten gaan zoeken.

m
27 juni 2021

OP afgesprokent tijd bezorgd en heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica veen
27 juni 2021

Heerlijke pizza’s, snelle service en aardige bezorging! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JG
26 juni 2021
Rina
21 juni 2021

Vlot bezorgd. Pizza’s lekker en goed heet.

Chantal
21 juni 2021

Normaal zeer tevreden. En klaag nooit. Nu gisteravond naast andere gerechten een carpaccio salade besteld. Ik schrok er eerlijk gezegd van. De carpaccio was erg weinig voor de 9 euro. Normaal Is het altijd goed. Voor de rest was voorgerecht pizza en pasta heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
20 juni 2021

Bestelling kwam op tijd, was warm. Kortom, super👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
20 juni 2021

Op de tijd die afgesproken was werden de pizza's bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
18 juni 2021

Wederom heerlijk!

Marijke
18 juni 2021

Heerlijk weer 4 verschillende pizza's. Er mag meer ananas op de Hawaii pizza.

Lisa
17 juni 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging en royale porties. De lasagne was echt super!

Singh
16 juni 2021

Beste pizzaria wat er is! Vooral de vegetarische calzone

Erik Bijma
13 juni 2021

Echte Italiaanse pizza, heerlijke dunne knapperige bodem en verse ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Boomstra
13 juni 2021
Mors
11 juni 2021

Een en al complimenten. Ga zo door