Bewertungen von Pizzeria Lazaro Heemskerk

Neue Beurteilungen

5.0
N post
Heute

Weer overheerlijk!

Michel
Gestern
kati
21 Juni 2022

pizza ist lecker, personal und service mega freundlich. Gerne wieder.

Jeroen
20 Juni 2022

Prima pizza en een snelle levering

Stephanie
20 Juni 2022
Anita Roosen
19 Juni 2022

Het was weer overheerlijk. Snel bezorgd en goed op temperatuur. Top gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eddie
17 Juni 2022

Wederom twee heerlijke pizza's en tiramisu!! En, zoals altijd, binnen de opgegeven tijd in huis!!

L.
16 Juni 2022

Super

P.v.I
10 Juni 2022

Lasagne en tortellini besteld ..super heerlijk en nog extra broodjes !

Michel
8 Juni 2022
Corry
4 Juni 2022

De pizza was heerlijk, ik had om 2 broodjes gevraagd voor bij het voorgerecht die waren er niet bij en er zat geen olie overeen. De tiramisu was nog een beetje bevroren.

H
3 Juni 2022

Lekkere pizza’s. Perfect op tijd.

J.O.
3 Juni 2022

Heerlijk gegeten en toch nog snel bezorgd TOP

R
30 Mai 2022
U
30 Mai 2022

Wij bestellen altijd erg graag bij Lazaro. Ontzettend lekker en goede kwaliteit. Altijd super aardige bezorgers. Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Jansen
30 Mai 2022

Zoals altijd lekker en op tijd bezorgd! ( Vriendelijke en beleefde Bezorgers!!)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Driessen
27 Mai 2022

Heerlijk, goed warm en snelle bezorging

Annet
26 Mai 2022

Heerlijke pizza’s en snel geleverd!!

Pat
26 Mai 2022
Gudy
23 Mai 2022

Heerlijke pizza's en pasta's!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eddy
21 Mai 2022

Heerlijke pizza's, geleverd binnen de aangegeven periode!!! TOP!!

Pat
17 Mai 2022

Heerlijk, zoals altijd

Anja Scharrenberg
14 Mai 2022

Het was weer heerlijk.

Harrie
12 Mai 2022

Snel en lekker!!!!

Harrie
7 Mai 2022

Zoals altid, heerlijk!!!! en snel bezorgd!!! Top!!!!!!!!!!!

Paul
5 Mai 2022
Joyce
5 Mai 2022
Alexandra
1 Mai 2022

Heerlijke pizza’s, snel klaar en goede service.

Tibor
30 April 2022

Pizza top altijd smaakt heerlijk

Jo
29 April 2022

Alle 3 de pizza’s waren echt PERFECT!!!

Joyce van der Plas
29 April 2022
Arie & Saskia
26 April 2022
Fam
25 April 2022

Supersnel bezorgd, heerlijke pizza’s. Fijn dat ze ook op maandag open zijn đŸ‘đŸ»

Mo
25 April 2022

Bestelling afgehaald, was goed warm en precies op tijd klaar. Kwaliteit pizza's en ravioli goed.

Sn0w
23 April 2022

Heerlijke pizza!

Michel
23 April 2022
Piet
23 April 2022

Was weer heerlijk als altijd

Manuel
22 April 2022

Was goed. Jammer dat het zoveel duurder is geworden. Zal niet zo vaak meer bestellen. Moet wel leuk blijven .

Michel
20 April 2022

Altijd top!

Mark Vissrr
17 April 2022

Smaakvolle pizza, dun zoals het hoort. (Niet zo’n deegbal zoals bijv. Domino’s.) En keurig op tijd geleverd.

Arie & Saskia
14 April 2022

Weer een topper.

Anne
13 April 2022

Pizza's zijn super. Antipasti was voor mij te vet.

Adriaan
10 April 2022

Erg lekkere pizza. Goede prijs kwaliteit verhouding

Bert
10 April 2022

Was weer erg lekker en op tijd bezorgd.Ook de extra broodjes maken het af.

Cor
9 April 2022

Prima. Niets op aan te merken.

Rob Hulscher
9 April 2022

Heerlijke pizza wederom

Astrid
8 April 2022

Was weer heerlijk en keurig op tijd

Piet Yagmur
5 April 2022

Heerlijke pizza’s altijd bij lazaro

B M Kleijne
3 April 2022

Top was overheerlijk

Roos
3 April 2022

Beste Italiaan in de buurt! Heerlijk eten en fijne service.

Lianne
3 April 2022
P.v.I
23 MĂ€rz 2022

Zo heerlijk ,als altijd . De Calzone was net een cadeautje 🙂

Miranda
19 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza, bezorging met een glimlach!

Anas
19 MĂ€rz 2022
JJ van Hout
19 MĂ€rz 2022

Simpelweg de beste pizza verkrijgbaar in Heemskerk en prima op tijd geleverd.

Heather
18 MĂ€rz 2022

Altijd goed, we bestellen hier graag!

Niekie
16 MĂ€rz 2022

De pizza's waren warm, smaakten goed en werden op de aangegeven tijd gebracht.

Patricia
14 MĂ€rz 2022

Super goede service! Ik had calzone zonder salami gevraagd , Was zo heerlijk . Tiramisu Della Casa 😍word je helemaal blij van .TOP!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jörg
12 MĂ€rz 2022

Prima pizza's, snel gebracht en nog superwarm!

Arie & Saskia
12 MĂ€rz 2022
Wilma
10 MĂ€rz 2022

Gevraagd of het eerder bezorgd kon worden dan de afgesproken tijd Deed men niet moeilijk over Top sevice

Lesley
7 MĂ€rz 2022

Lekker gegeten weer

D
6 MĂ€rz 2022

Goede pizza snel geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

BM Kleijne
5 MĂ€rz 2022

Top geregeld en was super lekker

Miranda
4 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza en razendsnel geleverd.

Eline
28 Februar 2022

Heerlijke gerechten! Alleen helaas al voor de tweede keer dat we een lasagne bestellen welke nog koud is van binnen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Molenaar
27 Februar 2022

Heerlijke pizza’s en warm bezorgd!

Bos
27 Februar 2022

We zijn weer thuis uiteten geweest. Genieten !!

Michel
24 Februar 2022
Eveline
22 Februar 2022
Sil
21 Februar 2022

Voor en nagerecht waren heerlijk. Spaghetti weinig smaak of misschien te veel spaghetti en te weinig saus. Dat de verhouding niet klopte.

Mars
20 Februar 2022
Sherry
18 Februar 2022

Delicious pizza and fast delivery, even in the middle of a major storm

Michel
16 Februar 2022
Milko
15 Februar 2022

De pizza’s waren prima op temperatuur en de smaken waren goed.

Marc
15 Februar 2022

Super snel! Pizza was weer top đŸ‘đŸŒ

Bart
13 Februar 2022

Mooi op tijd geleverd, lekkere pizza's.

Bosman
13 Februar 2022
René
12 Februar 2022

Top pizza's erg van genoten

Unknown
12 Februar 2022

Pizza’s zijn altijd erg lekker, bezorging netjes en snel.

Ado Hartenhof
11 Februar 2022

Ondanks de pizza en pasta behoorlijk waren afgekoeld was het eten prima van smaak, hopelijk volgende keer wel goed warm

Martin
11 Februar 2022

Heerlijke pizza's met perfecte dunne bodem!

Jörg
8 Februar 2022

Heerlijke pizza's en nog superwarm toen ze gebracht werden! Klasse!

La Schoo
7 Februar 2022

Wederom heerlijk gegeten. ❀

Fam. Kloesman
6 Februar 2022

Echt de lekkerste pizza's van Heemskerk en Beverwijk!

Wiering
5 Februar 2022
Johan Hoogeland
5 Februar 2022

Echt de beste verse, echte Italiaanse, pizza's die er zijn in de regio. Mensen, probeer deze alsjeblieft en je wilt niets anders meer..

Petra Maes
31 Januar 2022
Maarten
29 Januar 2022

Op tijd, heerlijk verzorgde pizza's, zoals altijd.

Andre
29 Januar 2022

Alles mooi binnen de tijd bezorgd en de pizza was goed heet en super lekker.

Charles
28 Januar 2022

Pizza Romagna viel tegen. Mijn vrouw heeft hem lekkerder bij jullie gegeten.

Mieke
27 Januar 2022
Wit
23 Januar 2022

Heerlijk gegeten, warm, bezorgtijd klopt! Voor herhaling vatbaar!

Mirjam Martens
22 Januar 2022

Altijd heerlijk! Ik zou wel elke dag willen bestellen 😀.

Mario
22 Januar 2022

Prima calzone. Snelle bezorgingđŸ‘đŸ»

Miranda
21 Januar 2022

Heerlijke pizza’s met voorgerecht en dessert, genoten weer 👍

E
21 Januar 2022
Marco
20 Januar 2022

Top, bekertje extra verpakt👌

Marco
18 Januar 2022

Erg lekker en heel erg snel, keer op keer.

J en J
18 Januar 2022

Nooit wat op aan te merken. Eten is lekker en goed warm. Bezorging altijd op de afgesproken tijd. Wat ons betreft een aanrader, ga zo door!

Michel Meijland
17 Januar 2022

Pizza was weer top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Phang
16 Januar 2022

Voor ons de eerste keer dat we hier hebben besteld. Wij gingen voor het voordeel drie gangen menu. De bezorging ervan was geweldig. Correct, beleefd, en vriendeijk. Het eten was vers, ruimschoots voldoende en de smaak was verrukkelijk! Alsof we weer terug waren in Milaan. Wij raden Lazaro zeker aan!

Marco Harder
14 Januar 2022

Prima, behalve bij de Calzone was de beker saus door de hele doos gegaan en de toetjes meer in het zakje dan in de bakjes.

Cor
13 Januar 2022

Goede pizza's, snelle bezorging

Debbie
12 Januar 2022

Heerlijk eten. Genoeg keus, goede opties.

Danny
11 Januar 2022

Onlangs 3 pizza's besteld die zeer snel bezorgd werden. Bodems lekker dun en krokant, smaak was goed en niet al te vet (zoals bij pizza's van andere aanbieders). Aanrader!

Mieke
10 Januar 2022

Heerlijke pizza! Verse groentes en het was goed warm geleverd! Zeker de moeite waard om hier te bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niels
10 Januar 2022

ingespeeld op wat latere bezorging door wat drinken erbij te doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manja
10 Januar 2022

De bezorgen kwam zelfs nog extra Parmezaanse kaas nabrengen met blikjes drinken als compensatie. Razendsnel en heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
9 Januar 2022

Precies op de afgesproken tijd ...top En lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iris Woudenberg
9 Januar 2022

Heerlijk eten en top bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

X
9 Januar 2022
Patricia
9 Januar 2022

Zoals altijd SUPER LEKKER

Rachel
6 Januar 2022

Geweldige service, het was er super snel, heerlijk gegeten. We hebben hier voor het eerst bestelt en gaan dit zeker vaker doen. De menu's waren echt een aanrader, het is ruim voldoende (lees veel) en allemaal erg lekker. Ontzettend bedankt

Olthoff
3 Januar 2022

Keurig op tijd geleverd , 2x een 3 gangen menu . dat was ook meer dan genoeg . Pizza goed warm voor gerecht dag later gegeten , Weer heerlijk gegeten TOP

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Jansen
3 Januar 2022

Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne
24 Dezember 2021

Lekkere pizza's, snelle bezorging, super lief dat we gratis drankjes erbij kregen!

Fam Warmer
22 Dezember 2021

Tja, gewoon de beste pizza’s van HeemskerK en de bezorging is top: de pizza’s waren nog gloeiend heet. Mijn favoriet: de pizza Salsiccia

MK
19 Dezember 2021
Els van de Stolpe
17 Dezember 2021

Als altijd overheerlijke pizza's; alleen jammer dat de plastic bakjes knoflooksaus op de pizza's stonden en waren versmolten

Andre
16 Dezember 2021
Fabian
16 Dezember 2021

Gewoon lekkere pizza's.

Gerard
11 Dezember 2021

Het eten hier is altijd fantastisch. Superverse producten en altijd goede kwaliteit. We bestellen regelmatig hier en zijn nog nooit teleurgesteld.

vincent
6 Dezember 2021

Pizza's waren goed warm; levering prima op tijd; ravioli was relatief weinig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hatzmann
6 Dezember 2021

Heerlijk Italiaans eten, vriendelijke bezorger, snel bezorgd. Al met al top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
5 Dezember 2021
Chantal Ladenius
5 Dezember 2021

Bezorging exact op tijd. En de pizza’s waren heerlijk!

Franz
3 Dezember 2021

Prima pizza. Vind alleen de 25cent als je per bank betaald raar. 26€ aan pizza’s zit die marge al wel in.

Bert
2 Dezember 2021

Snel bezorgd en een smakelijke pizza die net uit de oven lijkt te komen.

Patricia
2 Dezember 2021

Zoals altijd HEERLIJK!!

Merel Ruiter
30 November 2021

Heerlijke pizza, ovenpasta en niet te vergeten de wijn!

Coen
29 November 2021
Iris Woudenberg
28 November 2021

Heerlijke pizza's en pasta's. Bezorging stipt op tijd. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merel
26 November 2021

Top service en hele lekkere pizza!

eus
26 November 2021
MK
25 November 2021
Rob Versteeg
23 November 2021

Gisteren van overheerlijke pasta’s genoten, Ravioli en Spaghetti carbonara, Tortellini del casa super smakelijk, zeer zeker aan te raden.

Erna Hilbers
22 November 2021

Heerlijke pizza's. Ze waren ook nog super heet. Lekker een beetje anders dan standaard. Dank je wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MK
21 November 2021
Michel
18 November 2021

mijn complimenten aan de chef!

Wilma
14 November 2021

Precies op tijd Was heerljk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcella
14 November 2021

heerlijke pizza ..snelle bezorging

Verzijlbergen
10 November 2021

Het eten was smaakvol, goed warm. Kortom perfect!!!

Michel
8 November 2021
Michel
1 November 2021

altijd top!

Wilma
1 November 2021

Was heerlijk ...en op tijd geleverd

Trudy
31 Oktober 2021

Heerlijke royale pizza's en salade. Bezorging stipt op tijd, op een zaterdagavond, klasse! Als ik dan nog 1 puntje mag noemen is dat de randjes van de pizza erg hard zijn.

J R Ladenius
30 Oktober 2021

Best chef - prima waar - een aanrader

Deborah
27 Oktober 2021

Heerlijke pizza's.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lex
25 Oktober 2021

Het zou mooi zijn als de fooi ook weer digitaal kan worden verrekend 😀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P
24 Oktober 2021

Voor bezorging Beverwijk net te lang onderweg voor een pizza denk (was niet erg heet meer). Voor de rest erg smaakvol en verse ingrediënten. Bezorger was ook vriendelijk. Als ik in Heemskerk ben zal ik zeker nog een keer bestellen ( dan zal kwaliteit waarschijnlijk/hopelijk 5 sterren zijn)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne
23 Oktober 2021

Pizza zonder ui gevraagd, zat er helaas wel op. Antipasti en tiramisu prima. Snelle bezorging!

RM
22 Oktober 2021

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Extra dessert ontvangen.

Harmen Landman
22 Oktober 2021

Goede kwaliteit zowel het eten als bezorging

Richard
20 Oktober 2021

Snel geleverd ondanks het slechte weer. Warm geleverd en het eten was weer gewoon goed. Aanrader!

Michel
20 Oktober 2021

Pizza was weer top, zoals gewoonlijk

J.wiering
16 Oktober 2021

Super goede pizza ‘s & snelle service

Fam.Stikvoort
13 Oktober 2021

De pizza was echt heel erg lekker, alleen vonden wij de bodem en de korst niet erg lekker. Wij vonden dat daar iets meer smaak aan mocht zitten. De bezorging was ook perfect 19:15 aangegeven en de bezorger was er 19:14 echt precies op tijd!

H Slotman
11 Oktober 2021

Voor het eerst bij Lazaro besteld. Echt lekker eten en super snelle bezorging. Dik tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patricia
10 Oktober 2021

Heerlijk zoals altijd . En ook nog extra broodjes en blikjes fris erbij 🍀🎈

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maik
10 Oktober 2021

Altijd lekker en op tijd!!! Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea Rosier-Hagenbeek
8 Oktober 2021

Voor mij zelf had ik een dubbelgevouwen pizza, deze was heerlijk, alleen ik kon maar de helft op :)

Armine
5 Oktober 2021

Top service en heerlijk eten zoals altijd!

Jan Veger
3 Oktober 2021
Kees
3 Oktober 2021

Snel geleverd. Erg, erg lekker gegeten. En de porties waren meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Jörg
2 Oktober 2021
Arie & Saskia
2 Oktober 2021

Zoals altijd weer perfect.

R
29 September 2021
Singh
27 September 2021

Wij bestellen hier altijd onze pizza's en veggie calzone. Best in town!

MK
26 September 2021

Gewoon de allerlekkerste pizza’s!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corina
22 September 2021

Lekkere pasta, als verrassing iets extra's en keurig op tijd bezorgd

Roel van der Maas
22 September 2021

Erg lekker, snel bezorgd.

GCM van Duivenvoorde van Duivenvoorde
18 September 2021

Eten was heerlijk, en behoorlijk grote porties. Zal zeker vaker bestellen!

Theo
12 September 2021

Prima pizza, top bezorging

Bastiaan
12 September 2021

Snel, top warm heet zelfs.

Patricia
11 September 2021

SUPER ik had Calzone vega ♚zo heerlijk en heel warm bezorgd zoals altijd .heel erg lekker de salade en tiramisu..toppers

Reinier de Lang
10 September 2021

Top pizzeria en top bezorger(alles met een glimlach!).

Brian
9 September 2021

Zeer goed en erg lekker!

Joost
6 September 2021

Zoals altijd weer top eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remco
5 September 2021

De (grote) bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Pizza’s nog goed heet en heerlijk van smaak. De bezorger kwam nog een flesje wijn nabezorgen (waarschijnlijk omdat we een feest hadden?). Dank daarvoor

Patricia
4 September 2021

Altijd een feestje😄zo heerlijk eten en bezorger is een topper 👍

Anne
4 September 2021

Altijd heerlijke producten. Besteld tijdens de kermis, geschatte bezorgtijd was 19.25 maar bezorger was er al om 19.10. Top!

Kapsalon: Kniploket Tiko
2 September 2021
Lianne van Toledo
2 September 2021

Ere wie ere toekomt... na een slechte pizza zagen we geen andere manier dan een slechte review achter te laten om te laten weten dat het echt niet goed was gegaan. Daarop heeft Lazaro bijzonder goed gereageerd en een hele goede oplossing aangeboden. Complimenten daarvoor! Dat was echt heel fijn en wij blijven klant. Na de goedmaker hebben we snel weer een keer besteld en wederom ervaren dat Lazaro toch echt de allerbeste pizza's maakt.

Antwort von Pizzeria Lazaro

Beste Lianne, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij doen altijd ons best om klant lekkere- en gezonde eten te bieden. Tot de volgende keer. Groet, Lazaro

Hans
1 September 2021

Lekkere pizza’s, correcte , vriendelijke en snelle bezorging.

Wilma van der Maas
30 August 2021

Ik had een pizza rustica besteld omdat ik zo van artisjok en kappertjes hou. Helaas waren die vergeten. Wel veel olijven en een enkel stukje ansjovis. Vorige keren ging het wel altijd goed. Nieuwe kok misschien?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Char
27 August 2021

Snel gebracht, heerlijk eten en goed warm. Knapperige groenten en geen vette saus. Top!!!

Piet
26 August 2021
Patricia
23 August 2021

Zo heerlijk altijd..sinds een paar maanden ben ik bekend met Lazaro ..er is geen betere. En vriendelijke bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arie & Saskia
22 August 2021

Blij dat je weer terug bent, hoop dat je een goede vakantie hebt gehad.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Driessen
1 August 2021

Pizza was heerlijk, alleen vonden wij allebei de randen erg droog

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Deveci
31 Juli 2021
Remco
30 Juli 2021
Emanuela
30 Juli 2021

Bestellen graag bij jullie! Het eten is altijd heet bij aankomst en onwijs lekker.

P.v.I
29 Juli 2021

Ik heb voor de tweede keer besteld .zo super heerlijk de Tortellini en salade .dank jullie wel

Ed Gerrits
26 Juli 2021
Cor de Gelder
24 Juli 2021

Ik tegenstelling tot eerdere ervaringen vobden wij de pizza's wat droog. Misschien dat we volgende keer wat extra dressing bestellen, maar dat moet eigenlijk niet de bedoeling zijn vind ik.

Jeroen Dirkzwager
20 Juli 2021

Gewoon de lekkerste!

Judith
20 Juli 2021
Esther
20 Juli 2021

Super service en heerlijk gegeten!

Margot van de Klok
17 Juli 2021

Super lekker eten, bedankt voor de drankjes!!

Nina Stokman
17 Juli 2021

De bestelling kwam precies op de tijd dat we hadden aangegeven. Ook kregen we een fles wijn van het huis. We hebben al vaker besteld en elke keer is het weer heerlijk! Echt een aanrader. Vooral de 3gangen diners.

Piet
17 Juli 2021

Prima pizza

Maan
16 Juli 2021

Prima en snel geleverd; binnen 30 min na bestelling.

Miranda Zonneveld
16 Juli 2021

Wat een goed idee zeg, een 3 gangen menu. Echt onderscheidend. Eerste keer besteld bij Lazaro, maar gaan wij zeker nogmaals doen. De verschillende tapas als voorgerecht waren lekker, de pizza salami was ook heerlijk en het toetje top.

Arie Glim
5 Juli 2021
Kroon
4 Juli 2021
Naomi
3 Juli 2021

Erg lekker eten, warm en keurig op tijd verzorgd!

-
3 Juli 2021

Lekker gegeten. Pizza's werden binnen een uur door een vriendelijke bezorgen afgeleverd, waren lekker en nog goed warm.

Barkey
3 Juli 2021

De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd, het eten was warm en lekker. Een aanrader!

Ingrid de Wilde
2 Juli 2021

De hoeveelheid kaas bij de pasta was echt beschamend weinig

B Hazewindus
1 Juli 2021

Was top

Arie
29 Juni 2021

Geweldige ravioli.

Karin
28 Juni 2021

Heerlijk gegeten, bezorging zoals afgesproken snel geleverd en was goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudia
27 Juni 2021
M
27 Juni 2021

De laatste 2x lijkt het niet meer de lazzaro zoals wij zijn gewend. Nieuwe kok? Andere kaas? Pizza veel vetter en zout, minder originele smaak... echt zonde, denk dat wij een andere moeten gaan zoeken.

m
27 Juni 2021

OP afgesprokent tijd bezorgd en heerlijke pizza

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica veen
27 Juni 2021

Heerlijke pizza’s, snelle service en aardige bezorging! Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JG
26 Juni 2021
Rina
21 Juni 2021

Vlot bezorgd. Pizza’s lekker en goed heet.

Chantal
21 Juni 2021

Normaal zeer tevreden. En klaag nooit. Nu gisteravond naast andere gerechten een carpaccio salade besteld. Ik schrok er eerlijk gezegd van. De carpaccio was erg weinig voor de 9 euro. Normaal Is het altijd goed. Voor de rest was voorgerecht pizza en pasta heerlijk

Jolanda
20 Juni 2021

Bestelling kwam op tijd, was warm. Kortom, super👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim
20 Juni 2021

Op de tijd die afgesproken was werden de pizza's bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michiel
18 Juni 2021

Wederom heerlijk!

Marijke
18 Juni 2021

Heerlijk weer 4 verschillende pizza's. Er mag meer ananas op de Hawaii pizza.

Lisa
17 Juni 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging en royale porties. De lasagne was echt super!

Singh
16 Juni 2021

Beste pizzaria wat er is! Vooral de vegetarische calzone

Erik Bijma
13 Juni 2021

Echte Italiaanse pizza, heerlijke dunne knapperige bodem en verse ingrediënten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke Boomstra
13 Juni 2021
Mors
11 Juni 2021

Een en al complimenten. Ga zo door